همه چیز در مورد شیر بادام و فواید شیر بادام

 شیر بادام و فواید آن را در این مقاله در کنار هم بررسی می نماییم

آیا شما هم از آن دسته از افرادی هستید که وقتی متوجه می شوید کافی شاپ مورد علاقه تان به جای محصولات معمول شیر ، شیر بادام می فروشد، خوشحال می شوید؟ من هم همینطور.

شیر بادام یکی از محصولات شیری مبتنی بر گیاهان سودمند است که مصرف آن به طور طبیعی موجب جلوگیری از سرطان، کمک به کاهش وزن و حتی کاهش بیماری آلزایمر کمک کند. فقط بخاطر داشته باشید که اعتدال و تنوع در رژیم شما مهم است و این اصل در مورد شیر بادام هم صدق می کند.
اگر شما علاقه دارید بدانیدکه این محصول محبوب چگونه به بدن و ذهن شما سود می رساند و آموزش تهیه آن را یاد بگیرید ، لطفا در ادامه با ما همراه شود.

 

 

 

شیر بادام چطور تهیه می شود؟؟

 

 

1-یک فنجان بادام را درظرفی بریزید و روی آن را آب بریزید.
2- بگذارید مدت 24-48 ساعت بماند.
3- بعد از 24-48 ساعت آب آن را خالی کرده و یک بار آب بکشید.
4- سپس بادام ها را بهمراه دو فنجان آب به مخلوط کن اضافه کنید.
5- به مدت دو دقیقه آن را آسیاب کنید.
6- سپس آن را در یک صافی یا تنظیف بریزید.
7- آن را بچلانید تا تفاله آن باقی بماند.
8- نوش جان کنید.
 

 

 

 

فواید مصرف شیربادام

 

– در پیشگیری یا درمان برخی سرطان ها مفید است

طی تحقیقات انجام شده در آزمایشگاهای معتبر آمریکا نشان داده شده است که شیربادام رشد سلولهای سرطانی پروستات را کاهش می دهد. با توجه به وجود چربی های اشباع نشده، استفاده از شیر بادام می تواند نقش مهمی در جلوگیری از سرطان آندومتر ( یا سرطان رحم ) داشته باشد.
با توجه به تحقیقات منتشر شده در مجله بین المللی سرطان و انجمن آمریکایی Cancer Research Cancer، مصرف  چربی های اشباع نشده موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد (نوع نادر سرطان کبد) و برخی نشانه های سرطان سینه می شود . به همین دلیل است که بادام و همچنین شیربادام یکی از بهترین مواد غذایی برای مبارزه با سرطان است.

 

 

– به تسریع روند کاهش وزن کمک می کند 

بادام بعنوان یک ماده غذایی کم کالری ، یکی از بهترین انتخاب ها در رژیم غذایی کاهش وزن است. در مقایسه با شیر گاو با 110 کالری در هر وعده غذایی ، شیر بادام دارای 40 کالری در هر وعده غذایی است. رژیم های غذایی که مشوق مصرف چربی های سالم هستند، مانند رژیم کتوژنیک یا انواع مختلف رژیم های کم کربوهیدرات، اغلب مصرف شیر بادام را توصیه می کنند. به دلیل کم کالری و کم کربوهیدرات بودن .

 

شیر بادام همچنین میزان قند خون را نیز کنترل می کند . به این معنی که برای افرادی که قند خون خود را دائم کنترل می کنند، عالی است . بدن شما از مواد مغذی موجود در شیر بادام برای تولید انرژی استفاده می کند ، نه اینکه آن را به چربی تبدیل کند . 

 

 

 

– باعث تقویت قلب می شود

چربی موجود در شیربادام باعث تقویت قلب می شود. جایگزین کردن چربی اشباع نشده با سایر چربی ها ،شما را در برابر بیماری های قلبی عروقی مصون می دارد . دلیل آن ممکن است این باشد که این چربی های تک اشباع نشده و چند اشباع نشده بر فرآیند های مختلف بدن تاثیر می گذارند. به عنوان مثال، محصولات بادام به طور طبیعی باعث کاهش کلسترول بد می شوند، در حالی که سطح کلسترول “خوب” HDL نیز افزایش می یابد.

این چربی ها همچنین باعث کاهش خطر ابتلا به cluster disorder که به سندرم متابولیک معروف است، می شود . سندرم متابولیک در واقع ترکیبی از فشار خون بالا، افزایش قند خون، چربی شکمی است که مقدمه حمله قلبی یا سکته می باشد .

 

 

-به استحکام دندان ها و استخوان های بدن کمک می کند

اگر نگران هستید که حذف شیر لبنی از رژیم غذایی باعث عدم استحکام استخوان های شما می شود ، نگران نباشید .

 

هرچند که ممکن است به اندازه شیر لبنی مقدار زیادی ویتامین D یا پروتئین نداشته باشد اما هنوز هم منبع خوبی از این ویتامین هاست که کمک می کند دندان ها و استخوان های شما مستحکم و قوی باشند . چربی های تک اشباع نشده همچنین به جلوگیری از پوکی استخوان کمک شایانی می کند .

 

 

-مبارزه با آسیب های رادیکال های آزاد و ابتلا به بیماری های مزمن

شیر بادام همچنین دارای ویتامین E و یک آنتی اکسیدان قوی است. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد (که از طریق مواد شیمیایی موجود در غذاها ، درمعرض آفتاب قرار گرفتن غذاها و موارد دیگر ایجاد می شوند) مبارزه می کنند.

میزان قابل توجه ویتامین E موجود در شیر بادام بعنوان یک آنتی اکسیدان قوی می تواند موجب شادابی پوست و موی شما شود و روند پیری را کند می کند .

 

 

– می تواند روند ابتلا به آلزایمر را کندتر نماید

آلزایمر در حال حاضر درمان مشخصی ندارد . اما راه های طبیعی زیادی وجود دارد که به پیشگیری یا تسکین این بیماری کمک می کند . ویتامین E نقش مهمی در جلوگیری از این بیماری دارد .

 

ارزش غذایی شیر بادام:

به یاد داشته باشید که شیر بادام نمیتواند جایگزین مطلق برای محصولات شیر لبنی یا شیر مادر برای بچه های زیر 2 سال باشد. اما بزرگسالان و کودکان برای بهره گیری از فواید مختلف آن می توانند در برنامه غذایی خود آن را بگنجانند . 

 

یک لیوان شامل 8 اونس شیر بادام حدودا شامل:
40 کالری
2 گرم کربوهیدرات
1 گرم پروتئین
3 گرم چربی
1 گرم فیبر
10 میلی گرم ویتامین E (50 درصد DV)
100 ویتامین D (25 درصد DV)
200 میلی گرم کلسیم (20 درصد DV)
500 ویتامین A (10 درصد DV)
16 میلی گرم منیزیم (4 درصد DV)
40 میلی گرم فسفر (4 درصد DV)

 

DV = daily Value ( مصرف روزانه )

 

 

مقایسه ارزش غذایی شیر بادام در برابر سایر شیر ها

 

شیر گاو:

شیر گاو یا لبنیات معمولی همواره مورد توجه بوده اند . قبل از فرایند پاستوریزاسیون، در شیر خام، مواد مغذی زیادی در آن وجود دارد. اما افرادی هم هستند که به شیر گاو حساسیت دارند. که این به دلیل عدم تحمل لاکتوز است . دانشمندان متوجه شده اند که پروتئین های موجود در شیر گاو اغلب موجب التهاب می شوند که علت اصلی بسیاری از بیماری ها است.
همچنین شواهدی وجود دارد که شیر گاو باعث رشد سلول های سرطانی پروستات می شود.

 

توصیه من این است که کاملا از مصرف شیر گاو پاستوریزه اجتناب کنید . و اگر به لاکتوز حساسیت ندارید از “شیر خام” استفاده کنید . شیر خام یعنی شیر بدست آمده از گاو قبل از اینکه تحت فرآیند پاستوریزاسیون قرار بگیرد . 

 

شیر بز:

شیر بز نسبت به شیر گاو راحت تر هضم می شود و لاکتوز کمتری دارد ، باعث کاهش التهابات می شود ، دارای اسیدهای چرب بدون کلسترول بالا می باشد و یک لیست عالی از مواد مغذی به طور طبیعی در آن یافت می شود. 

 

شیر بز ممکن است برای افرادی که مبتلا به IBS یا سایر مسائل مربوط به گوارشی هستند سودمند باشد . زیرا باکتری سالم که در آن یافت می شود، برای سندرم leaky gut یا روده تحریک پذیر مفید است.

 

بزرگترین عیب شیر بز قیمت آن است . به دلیل اینکه این شیر کمتر به طور عمده تولید می شود به طور قابل توجهی گران تر از شیر های دیگر می باشد . با این حال اگر شما می توانید شیر بز را با قیمتی مناسب تهیه کنید ، من به شدت توصیه میکنم آن را امتحان کنید.

 

 

شیر نارگیل:

از آنجا که آلرژی به لاکتوز نسبتا شایع است، دیگر گزینه های شیر برای شما وجود دارد مانند شیر نارگیل. شیر نارگیل شامل اسید لوریک (نوع نادری از اسید چرب میان زنجیره ای) که بدن آن را به راحتی جذب می کند و برای تامین انرژی از آن استفاده می نماید. همچنین به بدن در مبارزه با عفونت ها و ویروس ها کمک می کند .

 

البته شیر نارگیل پرچرب کالری زیادی دارد . بنابراین در مصرف آن افراط نکنید . اگر شیر نارگیل را به اندازه مصرف کنید می تواند به شما در کاهش وزن، جلوگیری از خستگی، عضله سازی و حتی محافظت قلب در برابر بیماری ها کمک کند.

 

شیر نارگیل یک جایگزین سالم برای بیماران دیابتی یا افرادی است که در معرض خطر حساسیت های ناشی از شیرلبنی قرار دارند .

 

هنگام جستجو برای شیر نارگیل در فروشگاه، به دنبال انواع “cold pressured”، ارگانیک و بدون هیچ طعم اضافه شده ، بگردید. بدین صورت بیشترین میزان ماده مغذی را به بدن خود می رسانید.

 

 

شیر بادام:

از آنجایی که شیر بادام بیشترین استفاده را بعنوان یک محصول شیری گیاهی دارد، اما همه مواد مغذی دیگری که بدن به آن نیاز دارد در شیر بادام نیست. اما همچنان یک انتخاب عالی است برای کسانی که در صدد کاهش وزن هستند. چراکه کالری کمی داشته و ترکیب چربی آن برای کاهش وزن بسیار مناسب است.

جالب است بدانید که شیر بادام به طور بالقوه عامل درمان آلرژی های مربوط به شیر گاو است که این به دلیل خاصیت ضد التهابی و خواص آنتی اکسیدانی آن است !! بعلاوه ، در یکی از تحقیقات نشان داده شد که شیر گاو باعث رشد سلول های سرطانی پروستات می شود و در مقابل شیر بادام رشد این سلول ها را تا 30 درصد کاهش می دهد !!

به یاد داشته باشید که شیربادام های خریداری شده اغلب بیش از حد با شیرین کننده های مضر مزه دار شده اند . بهتر است شیر بادام را در خانه تهیه کنید چون هم کار بسیار ساده ای است و اصلا نیاز به ابزار های خاصی ندارد .

 

 

شیر سویا:

شیر سویا سال ها به عنوان یک شیر سالم مصرف می شد . اما به علت این که اخیرا 95 درصد از سویا ها به صورت ژنیکی تغییر کرده اند نمی توان به محصولات تهیه شده از آنها اعتماد کرد .

 

اما در صورتی که شیر سویایی از سویای طبیعی و دستکاری ژنتیکی نشده ای تهیه شود مزایای باورنکردنی ای برای سلامتی دارد . به این دلیل که سویا یک فیتواستروژن یا استروژن گیاهی است که موجب تغییر سطح هورمون ها و دخالت در فرآیند های طبیعی بدن می شود .

 

 

 

تاریخچه شیر بادام و چربی های شگفت انگیز آن

 

تاریخچه شیر بادام

 

تهیه شیر بادام در قرون وسطی یک موضوع جدی بود . در آن زمان به علت نبود یخچال های مدرن شیر گاو به سرعت خراب می شد و یک منبع غذایی قابل اعتماد نبود.

 

علاوه بر این بسیاری از مسیحیان برای مدت یک دوره 40 روزه بین روزهای چهارشنبه و یکشنبه عید پاک از خوردن شیر حیوانات پرهیز دارند.

 

دستورالعمل هایی از روش های قرون وسطایی متفاوت برای تهیه شیر بادام وجود دارد اما روش آنها کاملا شبیه دستوالعمل امروزی تهیه شیر بادام خانگی هستند.

شیربادام هنوز هم بعنوان یک تغذیه سالم و مخصوص تولید می شود. طبق رتبه بندی شیر سویا تا پایان قرن 20 ام بعنوان شیر سالم غیر حیوانی شناخته می شد . در نهایت شیر بادام در بخش تغذیه سالم گیاهی جلو افتاد و 60% از کل فروش شیرهای گیاهی را به خود اختصاص داد.

 

 

اثرات جانبی شیر بادام و احتیاط در مصرف آن

به دلیل شایع بودن حساسیت به آجیل ها (مغز ها) ، اگر می دانید که به بادام و یا سایر مغز ها حساسیت ندارید آن را به صورت شیر بادام مصرف کنید.
اگر به کودکانتان شیر بادام می دهید توصیه می کنیم که در حد اعتدال و در کنار شیر بز استفاده کنید . تا از ایجاد اگزالات که باعث سنگ کلیه می شود جلوگیری شود.

 

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *