آلژی غذایی چیست؟
همانطور که در اینفوگرافیک بالا می بینید آلرژی غذایی عبارت است از واكنش بیش از اندازه دستگاه ایمنی به برخی غذاها یا موادی كه معمولاً بیخطرند. این واكنشهای نا مطلوب ممكن است، ارثی یا ناشی از یك نقص اكتسابی بیوشیمیایی باشند. علایم ممكن است در عرض چند دقیقه یا 2ساعت پس از خوردن آن غذای به خصوص بروز كنند. در بعضی موارد، امكان دارد علایم 2-1روز بعد نیز ظاهر نشوند. بیشترین غذاهایی که می توانند در بروز آلرژی موثر باشند عبارتند از :
1- بادام زمینی
2- آجیل
3- تخم مرغ
4- شیر گاو
5-سویا
6-ماهی
7-گندم
8-شکلات